Algemene voorwaarden

De hier vermelde algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Atelier Nisa. De klant gaat automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden door een product aan te kopen en te betalen. Indien u vragen, opmerkingen of klachten heeft, kan u deze melden via info@ateliernisa.be of via het contactformulier op de website. 

 

Het aanbod 

Omdat het een vrijblijvend aanbod is, is Atelier Nisa gerechtigd om haar aanbod te wijzigen. Als er een beperkte geldigheidsduur is van een aanbod of een beperkt aantal stuks, wordt dit duidelijk vermeld bij het artikel. 
Het aanbod bevat een gedetailleerde en volledige beschrijving van de producten. Alle specificaties en afbeeldingen zijn een indicatie en kunnen geen aanleiding zijn tot een schadevergoeding of ontbinding van de koopovereenkomst. Minimale afwijkingen in kleur zijn mogelijk. Hier kan Atelier Nisa niet verantwoordelijk voor gesteld worden, alsook voor eventuele typefouten op de webshop, facturatie en briefwisseling. Alle prijzen zijn exclusief verzendingskosten.

 

De bestelling 

De overeenkomst komt tot stand wanneer de klant het aanbod aanvaard en daarmee akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Atelier Nisa is gebonden aan een overeenkomst zodra de bestelling per mail door Atelier Nisa wordt bevestigd.

 

Herroepingsrecht

De klant heeft bij de aankoop van producten de mogelijkheid om af te zien van de overeenkomst gedurende 14 dagen, beginnend vanaf de dag dat de klant het product ontvangt, dit geldt niet voor digitale producten. Tijdens deze bedenktermijn van 14 dagen dient de klant zorgvuldig om te gaan met het product en mag hij het product enkel uitpakken/gebruiken in de mate dat nodig is om te beoordelen of hij het product al dan niet wil houden. Indien de klant gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht, dient hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking terug te sturen naar de verkoper. 

Als de klant gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht, moet hij Atelier Nisa binnen 14 dagen na ontvangst van het product schriftelijk op de hoogte stellen via het contactformulier of mail. De klant moet bewijzen dat hij het product tijdig heeft teruggestuurd. De klant verzendt het product terug naar Atelier Nisa en draagt zelf het risico van verzending. De kosten van de retourzending worden door de klant zelf betaald.

Indien het product schade oploopt door de verzending of wanneer de zending kwijtraakt, kan de klant geen beroep meer doen op een schadevergoeding of compensatie. Atelier Nisa is verplicht om de waarde van het pakket, inclusief de verzendingskosten (niet de kosten van de retourzending), binnen de 14 kalenderdagen terug te betalen wanneer het pakket zonder schade en in de originele staat terug geleverd werd. 

 

De levering 

Zodra Atelier Nisa de betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling binnen 7 werkdagen verzonden, tenzij het een product is dat op vraag van de klant wordt gemaakt. Digitale producten worden binnen de 24 uur doorgemaild.
Het duurt ongeveer 2 à 3 werkdagen voordat de klant de bestelling ontvangt, afhankelijk van Bpost, PostNL of Mondial Relay. Deze levertermijn is indicatief en kan de klant geen recht ontlenen
. De klant heeft geen recht op een schadevergoeding bij een eventuele overschrijding van de termijn. Atelier Nisa is niet verantwoordelijk voor een eventuele vertraging bij de bezorging. Iedere bestelling wordt steeds zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. 

Atelier Nisa levert momenteel enkel in België en in Nederland.
Voor verzending naar België via BPost is er steeds een vaste kost van 5,10 euro, tenzij u kiest voor brievenbuspost (deze prijs ligt lager, maar u kan uw pakket niet volgen).
Voor verzending naar Nederland via PostNL bedraagt deze kost 8,95 euro.
De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 60,00 euro.

In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om uw bestelling op te halen in Lokeren. Indien u dit wenst, gelieve me dan op voorhand te contacteren, voordat u een bestelling plaatst. Plaats de bestelling voor de zekerheid dan alvast in uw winkelmandje.

 

Garantie

Er geldt steeds een wettelijke garantietermijn van 2 jaar voor alle fysieke producten die Atelier aanbiedt. De klant dient Atelier Nisa op de hoogte te brengen via mail bij een eventueel defect aan het aangekochte product. Indien een product defect is dient dit teruggestuurd te worden op verantwoordelijkheid van de klant naar Atelier Nisa.  Atelier Nisa zorgt voor een herstelling of een nieuw product.